Alla inlägg under augusti 2009

Av Cilla - 4 augusti 2009 23:29

var så vacker i kväll. Önskade att jag hade en proffskamera för min fixar inte riktigt de avancerade grejerna. Men bilden blev ju onekligen helt suveränt ändå, eller hur? ;-)

Av Cilla - 4 augusti 2009 19:05

Maggie är dräktig med Tors Mighty Bear, bara att lyckoönska Barbro och hålla tummarna att hennes andra häst, Flisan också har tagit sig. Guldprinsen går på antibiotika för inflammation i tillväxtleden men vi hoppas att det går över med det. Hans fina storasyster Superior Honey Cody, som bor hos Sylvia i Tomelilla fick vi hälsningar från under helgen. Hon har det hur bra som helst och har växt upp till en riktig beauty.

Av Cilla - 4 augusti 2009 12:26

Hela semestern har jag tillbringat med pensel eller hammare och såg i händerna. Idag har ALLT som kan krångla krånglat. Rännt upp och ner på stegen minst hundra gånger och det tog mig en timme att få upp sex unkliga bräder...Kvistjävlar som sitter ivägen,spikar som viker sig, slut på spik, felsågningar....dahh! Det är inte ofta jag grinar men nu va det nära. Tankarna är på annat håll så när jag kommer ner så har jag glömt måttet och måste upp igen med träningsvärk i låren eftersom jag måste spöa Håkan i wii bowling och golf VARJE kväll ;-).

Vill även utfärda en liten varning idag. Även om ni är panikkissnödiga så ta av snickarbältet innan, det gör ONT att få vinkelhaken mellan revbenen, det är tråkigt att fiska upp måttbandet och pennan ur toan och hammare mot porslin är INTE att rekomendera....Inte för att jag vet nått om det,som Isabelle brukar säga men ändå!

Nedan: Min semesterstass!

Av Cilla - 3 augusti 2009 10:12

Hmm..känns som om jag har haft den överskriften förut av nån outgrundlig andledning...Jaja,såg lite av den filmen igår och gapskrattade men de djuren har veerkligen INGENTING att komma med i jämförelse med mina.

Min morgon so far:

Vaknar vid åtta av en FRUKTANSVÄRD doft, sur och svidande så näshåren krullar sig (nu vet ALLA bulldog ägare vad jag pratar om). Jag viker undan täcket och har Biffens arsle mitt i trynet, han har smugit sig upp i Håkans säng och släppt sig å det grövsta. Urrk, vänder mig om och lyckas på nått sätt somna om i en halvtimme men nu drömmer Biffen att han jagar nått så han springer med baktassen i mitt bakhuvud så skalpen håller på att lossna..bara att masa sig upp. Sätter på mig favoritkoftan men då har Nelly bulldog ätit upp 2 1/2 knapp av tre på den. Går ner på undervåningen och där har lilla Biffen lämnat ännu en överaskning på köksgolvet. Ljummen hundpink som jag givetvis trampar i på vägen till badrummet. Brygger kaffe och sätter mig i soffan för att äta frukost, Pappa Björn (katten) kommer in och sätter sig brevid, plötsligt hostar han till och SPYR upp nåt hårigt blött brevid mig i soffan...My god, vilket jävla dårhus....

Av Cilla - 2 augusti 2009 22:35

Kom på att Belle och jag skulle baka muffins idag,med blåbär i. Håkan tyckte vi skulle åka bort till sjön så han fick fiska lite så vi följde med. Belle ville också fiska men tyvärr har hon ju ärvt min rastlöshet (sitta å glo efter fisk är det töligaste jag vet) så det tog inte lång tid förrans hon tröttnade. Detta trots att hon stog för dagens fångst...en mört. Jag försökte plocka blåbär,men fick börja om tre,fyra gånger eftersom kantarellerna bokstavligen hoppade upp i knät på mig. Varje gång jag satte mig ner så var de där, regält stora och gula så det var ju bara att ge med sig. Men tillslut så fick jag väl ihop 2 dl blåbär så vi fick åka hem och baka iallafall. Riktigt gott med grillad fläskfile med smörstekta kantareller till middag och blåbärsmuffins å kaffe till efterätt.

Av Cilla - 2 augusti 2009 21:32

jag ska göra allt för att du ska ha det bra, få vara frisk och lyckas här i livet. Du har redan fått mitt humör,min envishet och kanske mina ögon..Jag ska lära dig allt jag kan,rapa högt och svära som en sjöbuse kan du redan men man vet aldrig när du kan få användning av att spotta jävlit långt,fånga grodor,röka cigarr,skråspika en spik eller få stopp på en stöllig häst med gashäng. Men det hinns...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards