Alla inlägg under augusti 2009

Av Cilla - 8 augusti 2009 19:43

Har haft en utomordentligt trevlig dag. Helt spontant så kom vi på att vi skulle åka upp till Ransäter på antik och kuriosamässan och min syster och svågern ville också med....Men shit pommefritt va grejer!! Systrarna Nyström( Hanna och jag har samma förkärlek till gamla saker)  sprang runt som yra höns, hyperventilerade och oade i timmar. Ville ha såå mycket grejer och Håkan fick ett plötsligt begär att köpa upp ALLA gamla rakknivar på hela stället. Jag köpte en stor assnygg pinuppa,en urna med guldrosor på och en turkos godisskål. Det sista som fick äran att följa med hem innan pengarna tog slut var en helt bedårande liten sak. Jag trodde först att det var en liten lampa/speldosa men upptäckte sen att det var en flaska som man ska ha sprit i och när man lyfter upp den för att fylla på glaset så spelar den en liten melodi,hur kul som helst.

Ronnie köpte en hjälm.......

Av Cilla - 7 augusti 2009 21:27

fick följa med på besök hem till min syster Hanna, svågern Ronnie och deras två Jack Russels Elsa och Maja i molkom på eftermiddan. Elsa som förövrigt är Treos dotter tyckte väl att Biffen har helt ok men Maja blev inte lika förtjust. Han försökte förgäves få tag på henne men han är ju inte så smidig så tillslut gav han upp och somnade på köksgolvet istället.

Av Cilla - 7 augusti 2009 20:59

Jag är en naturmupp... Håkan och jag har tagit ner en hage idag för den skulle betesputsas och han var ruggigt irriterad på mig och kallade mig alltså naturmupp. Han tycker att jag är patetisk när jag bara släpper allt för att ränna efter fjärilar. What can I say....för mig är det fysiskt omöjligt att se en liten groda,ödla,orm eller gräshoppa utan att plocka upp dem. Jag är barnsligt förtjust i fjärilar,blommor,trollsländor och lurviga larver. Min kära farfar och jag brukade alltid vara ute i naturen när vi träffades och han lärde mig namnen på alla blommor,de flesta har jag väl glömt men lite finns allt kvar.

Jag är såååå gla i min mobil som tar så bra kort och jag tänker fortsätta springa efter flygfän för att fota dem fast Håkan sitter och skrattar på fyrhjulingen.

Av Cilla - 7 augusti 2009 13:47

att få gå upp själv på morgonen (Belle drog till Edebäck och Håkan sover) ta en STOR kopp kaffe,baugette med brieost. Solen värmer, älven ligger spegelblank och om det inte vore för skrik-Åke (men jag börjar ju bli van) så är det helt tyst på Åsen...underbart!

Av Cilla - 7 augusti 2009 09:58

De är så snygga så jag var tvungen att ta kort på dem....snygga tomater...:D

Av Cilla - 6 augusti 2009 22:54

Som alla redan vet så har vi en del konstiga odjur på den här gården...Allt från vattenälskande katter till bedårande bulldogs, men de värsta odjuren har bara en c/o adress hit...De bor här på sommaren och är RIKTIGT besvärliga jävla campare. Fåglar...jag säger bara fåglar. Jag har ju redan berättat om fågelungarna men de är en piece of cake i jämförelse. Har ett tranpar som håller till på åkern...har ni hört hur tranor låter???  Inte såååå lite da!! De tutar på som små elefanter kan jag tala om och helst klockan FYRA på morgonen fram till sex,sju nån gång. Mer än en gång har Nyström sprungit ute på åkern i trosorna och vrålat på krakarna kan jag säga...Tur att man inte har skjutvapen hemma.

 Sen har vi ormvråken Åke...Åke har inte alla hästarna i stallet,inte alla korn flakes i paketet, inte alla getterna i hagen osv...Han är korkad...på riktigt!! Han flyger runt här, hela dagarn (börjar också runt fyra på morgonen) och skriker som om han skulle va med i en jävla skräckfilm HELA tiden. Han låter konstant! Va vill han?  Vem letar han efter? För helvete,skaffa ett liv! Jag hoppas verkligen och tror att det är sin käraste han har förlorat för då kan jag förstå det ständiga klagandet men annars....

Av Cilla - 6 augusti 2009 22:17

Brädfodringen är klar!!!! Äntligen! Satte sista brädan idag,nu är det bara finputsningen kvar och lite målning. Inga mer flisor i fingrarna, inga mer fogsvansmärken i knäna eller i händerna ( jo,jag har byggsåg men ja är stönig också), inget mer slå mig på fingrarna,inte vara lomhörd och jag slipper känna mig som Karl-Alfred med en ständigt svälld högerarm. Ska helt symboliskt bränna snickarbältet och gömma min hammarjäveln som Håkan förövrigt HELT dömde ut efter att ha använt i går....den var tydligen helt rund och omöjlig att spika med enligt honom.

Nu blir det skumpa! SKÅL!!

Av Cilla - 5 augusti 2009 22:05

som består av Zanna,Lotta,Tari och fölisen fick byta hage idag. Jag red gammelmärren Tari barbacka och det tyckte INTE lilla Lotta om...hon kastade sig fram mot henne så jag höll på att ramla av...phuu. Är för gammal för sånt där ju..Zanna kom och ville ha lite närkontakt sen och stämplade min stackars fot med sina  nätta 450 kilo så helskinnad kom jag inte undan. Om jag var barfota?? Ohh ja!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards