Alla inlägg den 6 augusti 2009

Av Cilla - 6 augusti 2009 22:54

Som alla redan vet så har vi en del konstiga odjur på den här gården...Allt från vattenälskande katter till bedårande bulldogs, men de värsta odjuren har bara en c/o adress hit...De bor här på sommaren och är RIKTIGT besvärliga jävla campare. Fåglar...jag säger bara fåglar. Jag har ju redan berättat om fågelungarna men de är en piece of cake i jämförelse. Har ett tranpar som håller till på åkern...har ni hört hur tranor låter???  Inte såååå lite da!! De tutar på som små elefanter kan jag tala om och helst klockan FYRA på morgonen fram till sex,sju nån gång. Mer än en gång har Nyström sprungit ute på åkern i trosorna och vrålat på krakarna kan jag säga...Tur att man inte har skjutvapen hemma.

 Sen har vi ormvråken Åke...Åke har inte alla hästarna i stallet,inte alla korn flakes i paketet, inte alla getterna i hagen osv...Han är korkad...på riktigt!! Han flyger runt här, hela dagarn (börjar också runt fyra på morgonen) och skriker som om han skulle va med i en jävla skräckfilm HELA tiden. Han låter konstant! Va vill han?  Vem letar han efter? För helvete,skaffa ett liv! Jag hoppas verkligen och tror att det är sin käraste han har förlorat för då kan jag förstå det ständiga klagandet men annars....

Av Cilla - 6 augusti 2009 22:17

Brädfodringen är klar!!!! Äntligen! Satte sista brädan idag,nu är det bara finputsningen kvar och lite målning. Inga mer flisor i fingrarna, inga mer fogsvansmärken i knäna eller i händerna ( jo,jag har byggsåg men ja är stönig också), inget mer slå mig på fingrarna,inte vara lomhörd och jag slipper känna mig som Karl-Alfred med en ständigt svälld högerarm. Ska helt symboliskt bränna snickarbältet och gömma min hammarjäveln som Håkan förövrigt HELT dömde ut efter att ha använt i går....den var tydligen helt rund och omöjlig att spika med enligt honom.

Nu blir det skumpa! SKÅL!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards