Alla inlägg under april 2010

Av Cilla - 17 april 2010 22:47

Vad är konst? Kan vem som helst kalla sig konstnär? Är en tatuerare konstnär eller hantverkare?

Min farmor var konstnär, det har jag alltid fått höra. Fick tyvärr aldrig träffa henne dessvärre eftersom hon gick bort samma år som jag föddes men jag har flera av hennes tavlor och keramikföremål i min ägo. Det är jag väldigt glad för..annars är jag inte speciellt intresserad av konst faktiskt...om det inte sitter på kroppar då, i form av tatueringar för då är jag MYCKET intresserad. En konstnärsvän kallade mig konstnär när jag skulle tatuera honom men jag vet inte om jag kan hålla med...är det jag gör konst eller?

 Tavlor och annan konst är faktiskt väldigt lågprioriterade i det Nyströmska palatset kan jag säga men en tavla som jag gärna skulle vilja ha är faktiskt den här...

  

Den är min mammas, jag vet inte vem konstnären är och om man tittar kritiskt på den så är den tekniskt inte alls bra faktiskt.. Händerna ser konstiga ut och magen likaså men  det spelar liksom ingen roll....den säger mig nått..den har alltid funnits på nån vägg hemma och den är...kanske konst...för mig iallafall...



Av Cilla - 17 april 2010 09:46

Idag fyller min morfar John 89 år.  Han är en riktig urhagforsing  som har haft som intresse att samla historia i bilder och vykort om Hagfors. Han har skänkt  det  han samlat på under alla år och nu finns allt på nätet och även i bokform.

http://visa2.hagfors.se/hagforskultur/johnlarsson/

Boken:

  


Grattis morfar!

  

Av Cilla - 16 april 2010 11:54

Ärligt,ÄRLIGT! Nu får det faaan va nog!  Vad är det frågan om liksom?   

Vart tar de vägen? Är det en del i en massiv konspiration mot mänskligheten? Finns det ett Nangiala för de här individerna? Hur kommer de dit? Smuggling?  Är det här det stora samtalsämnet när de träffas?Snackar vi droger,otrohet eller bara ren och skär uppgivenhet liksom...   

Många frågor..INGA svar!

Jag snackar såklart om strumporna!!! Singelstrumporna kan vi ju kalla dem.. 

  

De ligger där ensamma,utan sin äkta hälft och dammar i lådan. Fler och fler blir de också och ALDRIG återfinner jag deras like heller.  Jag begriper inte vart de tar vägen och jag antar att det är fler än jag som har samma problem, eller?

Men varför kan ingen bara ta och forska på det här....finns det en helt eget land för singelstrumpor och är det isåfall samma land som alla bläckpennor och tändare drar till när de tröttnat på sina ägare. För det är ju lögn i helvete att hitta både det ena och den andra när man behöver dem...OAVSETT hur jävla många dussin man köpt!


Å andra sidan så har jag ju saker som jag VILL bli av med som bara dyker upp ÖVERALLT,alltid och ur tomma intet.

Ta den här lilla tingesten tex...Jag har verkligen försökt att bli av med den. Jag har gömt den under och bakom byrån. Under sängen, i skrotgarderoben,bakom dörren, you name it. Men den ligger alltid framme så att jag sparkar tårna i den eller trampar på den...jag begriper inte. Det är en gripklo som människor med problem med lederna andvänder eller nått. Vi hade den för typ 7 år sen till att mata skallerormen med små möss och sen har den bara hängt med.  

Av Cilla - 15 april 2010 23:12

Sonny fick gå lite på ridbanan idag eftersom den torkat upp så fint, gissa om jag längtar tills nästa år när jag får börja rida in honom. Uhh, han har ett steg som inte går av för hackor och han är så lättlärd och mild i sinnet så jag blir knäsvag.

  

 Vi provade med sadel också för första gången och det tog han utan större protester. Min prins!  

  


Av Cilla - 15 april 2010 21:15

Jag har en egen PT...personal trainer...personlig tränare alltså! Det trodde ni inte att det fanns i Förby va? Jora..sånt måste man ha,speciellt om man är så inne som jag är.   

 Min PT är liiiite speciell faktiskt,han har en JÄVLA energi, nästan outslitlig,  extremt söt och kör med ganska konstiga metoder. Tex när vi är ute och joggar så springer han alltid lite före mig och drar. På hemvägen brukar han dessutom sicksacka framför mig så att jag  får ta i lite extra, sen så brukar han springa på  fel sida om  de röda plogstolparna så att jag måste lyfta på armarna +ducka när de sprätter tillbaka. När jag kör crosstrainern så står han brevid och  glor på  mig så att jag ska  ta i ordentligt. När jag gör uppsittningar på pilatesbollen så står han bakom och dreglar mig i öronen....eller så tar  han helt enkelt och lägger lite extra vikt på min mage( sisådär 45 kilo) när han tycker det passar.  

Å när jag gör armhävningar så stär han och slår mig med tassen på ryggen...  Biffen är  en MYCKET personlig tränare som ni förstår.

Av Cilla - 12 april 2010 17:51

Biffen fyller snart ett år, han har blivit en regäl kille sen vi hämtade honom  i somras.

  

Av Cilla - 9 april 2010 21:03

Jag är före min tid...lyssnade på radion häromdan och då tog de upp en sak som jag bloggat om för LÄNGE sen ! Tant och gubbtrenden...

http://superiorpaints.bloggagratis.se/sok/text-kvarleva/

Lyssna på melodikrysset är inne liksom..

Sen fick jag överglänsa två av mina småsystrar häromdan också   . De är MYCKET mer modeintresserade än mig..TRO mig (ifs så är väl Biffen mer mode intresserad än mig t.o.m.) men jag fick minsann säga att  ett par leggins med låtsads gylf  heter treggins å det visste varken Jennie eller Helena...men va faan,jag har väl läst "Klick" liksom..Liite mallig blev jag allt.


Sen fick jag höra av en "hip",ung tatuerare, som jag chattade med att min nya tatuering va "coolers" åxå....shit jag måste ju va skit inne ju!!!YES! Äntligen!

Av Cilla - 9 april 2010 11:34

Har andnöd,hjärtflimmer,blyben,yrsel ,det svartnar för ögonen och jag har INGEN aning om hur jag ska ta mig upp ur soffan och in i duschen .  


 Jaha,tänker ni nu! Så går det! Klassiska symtom på utbrändhet...det va väl det vi sa...det går inte att hålla på så där! Eller hur tänkte ni det?  Erkänn!!!

Nähäni!!!! Det enda som är bränt på den här bruden skulle väl vara hårtopparna då...eftersom min kära bror frisörOla dragit tillbaka till fjollträsk så jag får färga mitt hår själv igen. Så lätt ger jag inte upp inte, jag har bara ägnat mig åt ett uråldrig självplågeri...joggat! Fyyy faaan...men jag borde väl ha anat att det skulle gå så här igår redan när jag var in till stan och köpte joggingskorna och blev anfådd bara av att knyta på dem!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards