Alla inlägg den 16 april 2010

Av Cilla - 16 april 2010 11:54

Ärligt,ÄRLIGT! Nu får det faaan va nog!  Vad är det frågan om liksom?   

Vart tar de vägen? Är det en del i en massiv konspiration mot mänskligheten? Finns det ett Nangiala för de här individerna? Hur kommer de dit? Smuggling?  Är det här det stora samtalsämnet när de träffas?Snackar vi droger,otrohet eller bara ren och skär uppgivenhet liksom...   

Många frågor..INGA svar!

Jag snackar såklart om strumporna!!! Singelstrumporna kan vi ju kalla dem.. 

  

De ligger där ensamma,utan sin äkta hälft och dammar i lådan. Fler och fler blir de också och ALDRIG återfinner jag deras like heller.  Jag begriper inte vart de tar vägen och jag antar att det är fler än jag som har samma problem, eller?

Men varför kan ingen bara ta och forska på det här....finns det en helt eget land för singelstrumpor och är det isåfall samma land som alla bläckpennor och tändare drar till när de tröttnat på sina ägare. För det är ju lögn i helvete att hitta både det ena och den andra när man behöver dem...OAVSETT hur jävla många dussin man köpt!


Å andra sidan så har jag ju saker som jag VILL bli av med som bara dyker upp ÖVERALLT,alltid och ur tomma intet.

Ta den här lilla tingesten tex...Jag har verkligen försökt att bli av med den. Jag har gömt den under och bakom byrån. Under sängen, i skrotgarderoben,bakom dörren, you name it. Men den ligger alltid framme så att jag sparkar tårna i den eller trampar på den...jag begriper inte. Det är en gripklo som människor med problem med lederna andvänder eller nått. Vi hade den för typ 7 år sen till att mata skallerormen med små möss och sen har den bara hängt med.  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards