Alla inlägg under juni 2009

Av Cilla - 18 juni 2009 08:52

Jag känner mig som en dagisfröken...eller nästan iallafall. Jag har ungar full gården nu. Två hingstungar och en hundvalp. Isabelle och jag satt i stallet igår och tittade på den nyfödda fölungen och diskuterade.

Nu får du berätta på dagis att du fått en fölunge till,sa jag. Samtidigt frågade jag om det var några andra barn där som har djur. Vi bor ju ändå på landet och dagiset ligger ju i storstan direkt.

Nej,svarar Belle, katter och nån hund har de väl.

Ingen annan har lika tokiga föräldrar som hon....med åtta hästar,tre hundar och katter. Men å andra sidan så tror jag att det är bra för de flesta att umgås med djur,man lär sig så mycket av dem. Å tänk så mycket enklare det är att acceptera och älska djur än människor.

Ta Biffen bulldog tex, han har bott här i några dar bara och han är redan en självklar inventarie i vår familj. Vi dömer inte honom för att han är ganska ful, är lite mullig, luktar ganska illa, rapar och fiser, snarkar, biter sönder poolen, kissar på mattan ibland, gräver upp grönsakslandet, och skiter precis utanför altanen så man garanterat trampar i det VARJE gång man går ut....nej,vi älskar honom precis som han är och han får ligga på armen varje natt,det vore ju skillnad om han hade varit en människa......


Av Cilla - 17 juni 2009 08:22

My god!!! Funkar snarkplåster på bulldogs tro?? Het plötsligt har jag TRE snarkare i sovrummet..å den minsta, Biffen är absolut värst. Han ska dessutom ligga VÄLDIGT nära mitt öra också. Håkan och Nelly å Biffen i en symfoni av oväsen varje natt... tror jag flyttar ner i källaren ja.

Av Cilla - 17 juni 2009 08:04

kom det i morse 05.45.  Håkan skulle bara åka bort till hagen för att kolla vattnet hos Zanna och Maggie och bara av en slump så kollade han mjölken på Maggie. Hon var beräknad att föla i början på juli så vi har liksom inte börjat checka henne jättenoga än. Nu var den plötsligt kritvit!!! Shit... bara att plocka hem töserna och placera Maggie i fölboxen med kameran. Hon trampade runt och verkade lite orolig men inte förrän tidigt i morse fick hon värkar. Ut kom en redig pöjk, tyvärr HELT utan tecken och fläckar men med en guldfärgad päls. Maggie blev helt slut efter förlossningen och la sig ner en bra stund men fölisen var snabbt uppe på benen och letade mat.

Efter en timme så var han både äten och sketen och bägge mår bra. Nu ska jag hinka i mig lite kaffe och sen ska de få gå ut i hagen och förhoppningsvis få lite sol på sig.

Av Cilla - 16 juni 2009 12:25

De växer våra vackra hingstpojkar! De kommer att orsaka många brustna hjärtan är jag säker på. Tack till Ray som var här och fångade dem på bild med sin proffskamera..

Av Cilla - 14 juni 2009 22:15

Idag har lillvalpen haft fullt upp.. lekt med Treo och Nelly på förmiddan,sen kom Nellys pojkvän Gonzo från Torsby och hälsade på också. Han har provat poolen,ätit mossa och sågspån,ramlat ner för slänten, gått promenad i koppel och INTE varit rädd för varken gräsklipparen eller fyrhjulingen. Han är sååå cool! Bara gillar läget hela tiden å  han har självklart sovit i dubbelsängen i natt....

Av Cilla - 13 juni 2009 22:14

En liten Sussex Bulldog kille på 13 veckor har flyttat in och därmed berikat vår familj. Han är kaxig som satan redan och har försökt sätta sig på Nelly bulldog och Treo så de kanske får något att bita i... Han heter Dragon och har ett hjärta på rumpan, men Håkan kallar honom Biffen och jag och Belle kallar honom Dregen så det dröjer väl inte innan han är lika stöllig som resten av gänget. Men sööööt ä han iallafall.... eller??

Av Cilla - 13 juni 2009 10:56

Sååå snygga! Nån som vet vart man kan få tag på dem?

Av Cilla - 9 juni 2009 19:49

på dagis har vi varit på idag. Belle var smörblomma och sjöng så gulligt med de andra barnen så det var nära till tårarna. Mormor,gammel-morfar John  mormor Britta och moster Helena åkte ända från Hagfors för att få se den lilla trollungen. Man blir sååå stolt!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards