Alla inlägg under maj 2009

Av Cilla - 16 maj 2009 19:44

Det har varit full fart på lillprinsen idag, men lika fort som man kan galoppera och vända så blir man fort vääldigt trött när man är liten... Å när han inte sover eller galopperar så äter han, herre min gud va han vräker i sig. Så Tari ser ut som hon har gått på samma diet som alla hollywoodstjärnor som också är pinnsmala två timmar efter de fått barn. 



Av Cilla - 15 maj 2009 14:41

Japp,nu i natt kl 03.30 så var det dags att släppa ut honom tyckte Tari...

En långbent hingstunge med två vita strumpor bak och en regäl bläs i pannan. Inom en timme så hade han ställt sig upp,ätit och skitit så då blev det bingen en hel timme innan väckarklockan ringde igen...Men sååå skönt att han äntligen kom.. Isabelle grät stora glädjetåra hela vägen till dagis för att hon hade fått en sån fin fölunge... Han var SÅ mycket bättre än elaka Sonny deklarerade hon för sin pappa. Hennes nya FABORIT!

Av Cilla - 14 maj 2009 20:56

Ähh,vi kör en till när jag ändå är igång!!

Det va väl f..n om man inte ska få det gött ställt nån gång! Nu har vi gjort slag i saken och köpt Belle ett golfset och hon har signat ett kontrakt att hon ska försörja sina föräldrar när hon är golfproffs vi 18 års ålder så nu är det bara att ligga i och träna. Vi räknar kallt med att morbror Ola,moster Jennie och familjen Larsson ställer upp och cochar! Klart å betalt!

P.S Liiite tråkigt att Treo är bollidiot bara....Är det dyrt med golfbollar?

Av Cilla - 14 maj 2009 20:34

Håkan brukar alltid titta på film när han ska sova...det spelar inte så stor roll vad det är men han har svårt att somna om det är för tyst. De sista 16 dagarna så har vi dock sett en och samma film varje kväll. Vad är det för en film undrar ni säkert nu, som är så bra att vi måste se om den 16 gånger? Jo,det kan jag tala om... den heter numera "Fyra skithögar och ett hästarsle" starring Little Taris Colonel, alias Tari och ingen annan...

Handlingen går ut på att Tari går in i sin upphalmade box på 4x7 meter och äter lite,sover,skiter,äter lite till,sover igen och skiter några gånger till...Sjukt spännande...NOT!


Anledningen till detta är ju så klart att Tari ska ha föl och nu har gått över 16 dagar från de 330 dygn som en häst brukar vara dräktig (det stämmer sällan men,men). Vår övervakningskamera är alltså kopplad till tvn så vi ställer kl varje timme för att glo på den lilla tjejen för att kolla. Det märks att tröttheten börjar ta ut sin rätt nu för i natt runt 04:00 kan jag svära,å det gör jag ju nästan aldrig, att det satt en tjej med afrofrisyr i lotusställning i halmen brevid Tari och VINKADE åt mig.....


Av Cilla - 14 maj 2009 19:55

Sorry för ännu ett låååångt uppehåll! Ska försöka ta tag i bloggandet igen!

Här i lalalandet Åsen är det fullt ös som vanligt. Honey har efter många(å då menar jag MÅNGA) om och men flyttat till skåne och camperar i hop med shettisen Oscar.Hennes nya ägare är extremt nöjd med sin lilla prinsessa och planerar att redan i år tävla nera på Bökeberg med henne! Vi önskar dem båda mycket lycka till!

 Sonny blev lite deppig när hans hagkompis Honey drog till varmare breddgrader men snart,snart så ska han få en MANLIG förebild,nämligen pappa Pytte. Å Pytte har lovat att lära han ALLT han kan! Att slänga med huvudet som en tourettesjuk,tokgaloppera alltid när minsta tillfälle ges,fjolligt ha svansen högt upp på ryggen och trippa stiligt på tå och annat som bara en stållig arabvalack kan tänkas kunna....det blir kanon det. I synnerhet eftersom Sonny ponny redan nu vid 11 månaders ålder mäter 146 cm i manken och alltså kommer att bli en STOR pojke som även förhoppningsvis skall förbli hingst...


Lotta,Zanna och Poca dela nu mera hage till Zannas förtjusning.. Poca draken är ju en  surtant och Zanna är helt överlycklig när hon kan reta igång 600kg paintmärr bara för att sen finta skiten ur henne...Hoho!

Håkan har även börjat att markarbeta Zanna lite nu för att förbereda för inidningen som komma skall,vet dock inte vad vi ska ha för sadel på den lilla tjejen. Hon är 142 i mkh och sååå kort i ryggen.


Tari och Maggie går i väntans tider men mer om det sen. Hundar och ungar ska åxå få sitt men man kan ju inte ta allt på en gång!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards