Alla inlägg under maj 2009

Av Cilla - 23 maj 2009 22:46

Våran granntjej Matilda har varit här och tagit kort på våran guldklimp!  Såå vacker så man får tårar i ögonen, eller hur?

Av Cilla - 22 maj 2009 22:55

Ännu ett bildbevis på att ingen är rätt vaccinerad på den här gården! Herregud,det är ju inte annat än att man ser fram emot privatiseringen av apoteket...kanske de kommer sälja lugnande och lyckopiller på lösvikt som plockgodis.


Belle och jag har varit lediga från jobb och dagis en hel vecka nu och det är ju inte utan att jag STARKT funderar på att ge henne en egen mobil med bara ett direktnummer...118 100 ,dit kan man ju ringa och fråga om allt!

Tex: Vart var jag innan jag blev född ,eller vart tar solen vägen på natten,eller vart och när sover myrorna...osv,osv i all oländlighet.

Av Cilla - 20 maj 2009 19:54

 Först vill jag varna känsliga läsare för extrem låg nivå på denna blog...men har man taskig humor så har man!

Gissa om jag höll på att sätta kaffet i halsen i morse,skulle ha på färska kryddor på kesomackan och så får jag se vad oregano heter på latin... organum vulgare...sen såg jag fröpåsen med med purjolök som Håkan och Belle ska så i landet,purjolök heter porrum på  latin... My god va roligt..fölåt alla! Men bor man på landet och knappt träffar folk så blir man ju lite missanpassad..

Av Cilla - 20 maj 2009 19:04

på Åsen är ingen lek inte! Dels har gräset växt sig midjehögt,dels har självdrifts remmen till gräsklipparen gått av och så har vi en Nelly bulldog.... Å hon tycker om (eller tycker inte om,ingen vet väl) saker som låter och rör sig. Hon hänger sig fast vid framhjulet och där sitter hon,varv efter varv...nämde jag att hon inte var så smart! Dessvärre vill hon göra samma sak med dammsugaren,byggsågen och motorsågen också. Häromdan så sprang hon och tittade på Treo när Håkan kom hem med bilen och klippte nosen i grillen på den så hon var röd i flera dagar..

Av Cilla - 19 maj 2009 15:39

Skulle gå över åker med Belle och hundarna förut för att kolla till Pytte,Maggie och Sonny på betet. Solen råkade titta fram precis så det blev lite varmt en stund,kanske mest för att jag hade långkalsonger,raggsockor och foppatofflor på mig. Hade även hittat min fina pippigula sommar kjol på övervåningen så den hade jag över långkallingarna så jag inte skulle tappa bort den. Min man tittade på mig när han var hemma på lunch och frågade om white trash modet var fortsatt inne... Hans dotter som brukar ha stenkoll annars klädde sig nämligen själv igår när vi skulle iväg och handla och det var ett underbart sammelsurium av zebrarandigt,prickigt,rutigt och foppatofflor till det.

Därför åkte brallorna,raggisarna och tofflorna av,å vad ser man då? Jo,att raka benen var inte igår! Hade köpt sån där "spray on" hårborttagnings skum så jag rotade fram den och började spraya. Satte foten i handfatet och brände mig som satan på alldeles för varmt vatten så jag spraya ner halva badrummet inkl handdukarna och min dyra keps i bara farten,men den var ju full av hundhår så det kanske funkar på den också..


När benen väl va vita av skum så började det svida som hell, läste bruksanvisningen å där stod det att man ABSOLUT inte fick använda den på ärr,skönhetsfläckar (va fan ä skönhetsfläckar???) osv...Jag har ju ett ärr på halva smalbenet efter min närkontakt med guldfiskskålen för hundra år sen och skönhets fläckar...räknas tatueringar till det tro...aj da!  Väntade iallafall i tre minuter och sen skrapade jag bort skiten. Det funkade väl sådär kan jag säga...fick en tuppkam kvar längst med hela smalbenet så jag fick ta Håkans rakhyvel ända. När jag va klar så var bägge benen grisskära

och sved och när vi gått över åkern så gick solen i moln åxå så jag höll på att frysa ihjäl...Där får man för att man gör sig till :))

Av Cilla - 18 maj 2009 12:03

Ännu en fördel med att ha djur....man kan inte mysa ner sig i soffan och äta chips och se på tvn hela dagen för att det regnar floder. Nej, istället får man äppelkäckt säga till sig själv:

-Det finns inget dåligt väder,bara dåliga kläder!!

Alltså bara att rota fram raggsockor, gummistövlar (fick tyvärr ta Håkans 43 or eftersom det var hål på mina) och den stora oranga regnkappan. In med mp3n i öronen och dra ner kepsen så långt det bara går och ge sig ut i rusket... Hundarna tittade MYCKET olyckligt på sin matte när jag föste upp dem ur soffan och de förstod att de också skulle med ut.

Eltråd som skulle dras på två hektar så att Lotta,Poca och Zanna också ska få gå på riktigt bete. När man har varit ute i nån timme så inser man ju faktiskt att man kan ha det värre och när väl hästarna kommer ut på grönt och blir sååå lyckliga så kvittar det om jag hade en soffa överhuvetaget. Förresten så stinker den blöt hund nu också så....


Zanna blev så till sig(det blir hon ju jämt ifs)så hon var ju direkt tvungen att springa sönder en halv hektar genom att galoppera i 180  mot staketet för att i absolut sista sekund sätta ner arslet  och slidestoppa så att jordkocklorna flyger. Jag hann inte ens få med henne på bild för det går onekligen undan när räserköttbullan rör på sig!

Av Cilla - 17 maj 2009 00:02

Grattis på 1 årsdagen lilla Honey!

Av Cilla - 16 maj 2009 20:05

Ja bara undrar....har aldrig varit allergisk i hela mitt 35 åriga liv...men nu helt jävla plötsligt kliar ögonen så det brinner,näsan rinner och det känns som huvudet håller på att sprängas...Que!!!! Har lånat Håkans allergispray och käkar panodil .

 Låg raklång på gräsmattan förut med Nelly bulldog på armen och då slog det mig plötsligt, om man kan få en allergi så kan man väl få flera! Tänk om jag skulle bli pälsallergiker!!! Va fan skulle jag göra då? Visst ibland känner man ju att man skulle vilja ha ett vanligt liv,kanske bo i stan,i lägenhet,utan djur,inte mocka åtta boxar varje dag,inte spendera ALLA semestrar i bilen med transport och häst på väg till nån hingst eller på tävling men ändå. Vad skulle jag göra....Jag har ju ändå mockat skit i 20 år (tack snälla Mia för det uppvaknandet) så det är ju liksom det man kan....vad skulle man byta ut det mot? Vad gör "vanliga" människor? Vad skulle man göra istället? Spela golf? Titta på TV? Fika? NEEEEEEEEEJJJJJ!!!! INGEN FUCKING ANING!!  Eller tänk om jag skulle bli dammallergiker!!!! Då skulle jag ju va tvungen att STÄDA varje dag....ännu värre!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards