Alla inlägg den 10 juli 2008

Av Cilla - 10 juli 2008 22:57

Det var så varmt och fint väder idag så Belle och jag planerade bad och picnic på eftermiddan när pappsen slutade jobbet. Vi gjorde pastasallad med kassler och äpple, kokade kaffe och packade ner muffins. När klockan var 16.10 så åskade det och regnade så picnicen fick hållas på den snorhala (se föregående inlägg) altanen istället. Sen slutade det regna så då gick vi bort och verkade Tari och Jill och då kom solen igen. Varmt som attan så Belle och jag tog bilen och tog ett kvällsdopp i Lillsjön, härligt.


Trollungen somnade gott efter det så då tog Lotta och jag en kvällsridtur, det finns ingenting så avkopplande. Fyraåringen Lotta promenerar av gården som ingenting med åtta gapande vildhästar efter sig som galopperar som de skulle ha klippkort på Täby. Vi gick över 62 an och bort till sjön, tränade lite på volten, mötte fältharen och ett tran par som vrålade som tokiga, men hon bara går, jag får nästan tårar i ögonen för jag får aldrig en sån snäll och go häst igen. Avslutade med en lugn galopp och så är alla bekymmer bortblåsta för ett tag.

Av Cilla - 10 juli 2008 16:18

är ett medel som vi använder på våra hästar när de ska på tävling,det är ett silicon liknade preparat som gör hästarna löjligt blanka och fina. Man "halkar" nästan undan med händerna när man tar i kusarna och det är lätt att hålla dem rena. Alltså ett mycket bra medel... på hästar som sagt... I förrgår inhandlades en liter Show Sheen till det Nyströmska hemmet.Dels var det rea och dels ska Zanna tävlas i slutet av månaden så det var ju bra med det. Håkan hade använt flaskan och glömt ställa om den så den stod fortfarande på "spray", lägg till en rastlös treåring och en bulldogg och där har du den.. katastrofen.

Jag var i storrummet och städade i godan ro och då hörs plötsligt ett brak och sen springer bulldoggen förbi i 180,upp för trappen,in i sovrummet,upp i sängarna a la nybadad hund, flåsande rullar runt och lever fan. Jag går ut i köket och håller på att slå ihjäl mig. Snorhalt på de nytorkade golven,tur att jag är barfota annars hade svanskotan varit krossad nu. Kommer ut på altanen och där är om möjligt ännu halare. Ungen står där, skinande blank med sprayflaskan i näven och ser oskyldig ut. Bulldoggen kommer rusandes ner och hon är också alldeles blöt.... och blank, av just det, Show Sheen. Tar upp flaskan och läser på den, non toxic och så står det att  den inte påverkas av vatten eller liniment.Kanon, bara att sätta på sig ett par stumpor så kan vi åka skridskor på altanen hela veckan. Så det är utan överdrift som jag kan säga att jag har ett skinande blankt hem idag efter att ha städat!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards