Alla inlägg under oktober 2008

Av Cilla - 11 oktober 2008 22:42

Å VI VANN!!!! Shit pomme fritt,vi gjorde verkligen det. SQHA Breeders Futurnity 2008 Grand Champion Yearling Mare, känn på den. Pengar,täcke,plakett och en stor rosett. Zanna var så duktig och jag var radiostyrd som vanligt. Tack Alex för hjälpen, även om du kunde ha orsakat skilsmässa genom att sätta saxen i Zannas man och halterklippa henne.

Av Cilla - 10 oktober 2008 22:42

glömde jag ta en bild på häromdagen när jag gjorde den så jag snodde en från hennes sida,sorry. Skit svårt att få i det svarta i triblen och den var pillig som attan med alla pistillerna i blomman. Men,men hon får väl komma tillbaka nån dag så jag får fixa det. Det var ju en bra omväxling att gadda på nån annan än Håkan som ju har ont i både armar och ben pga oläkta blommor,döskallar och svalor.

Av Cilla - 10 oktober 2008 17:12

Här är det kaos som vanligt. Sjuk dotter, sjuk gubbe,vår transport kommer inte hem förrän nästa onsdag, Peppe blir hämtad imorrn och så ska Zanna och jag tävla i Skövde. Aldrig ska det gå smidigt, dessutom ösregnar det ute och jag som skulle duscha kusen nu. SQHAs hemsida ligger nere och på sekreteriatet så svarar de inte och jag har ju inget minne så jag har ingen aning om när våran klass börjar. Kanon.

Av Cilla - 8 oktober 2008 10:34

Nu är det slut på betet till alla kusarna så nu börjas det med hö kånkandet. Nio hästar som ska ha grovfoder. När det blir kallare så åker det ut stora rundbalar på 300 kg i hagarna så att de har fri tillgång men innan dess så bär vi ut i IKEA kassar, mååånga kassar blir det. Vissa hästtjejer (läs Zanna och Honey) tycker att ingen annan ska få äta i deras högar så de lägger sig helt sonika och rullar på sitt käk först och sen tar de sig en tupplur på höhögen. Mycket effektivt sätt att avskräcka andra hungriga kompisar från att vilja smaka.

Av Cilla - 8 oktober 2008 10:09

Har spenderat natten med att ta hand om en mycket sjuk liten tjej. Belle har hostat, gråtit och varit snorig hela natten. Svettats,varit frusen och haft svårt att andas. Fyy, avskyr när hon är sjuk, jag blir livrädd bara hon hostar och man känner sig inte stor på jorden då inte..Men nu tror jag hon är på bättringsvägen iallafall,lite piggare nu på morgonen.

 Efter en sån natt så är det skönt att komma ut till kusarna ,konstigt att en söt liten hästmule kan få en att må så mycket bättre. För det finns inte mycket som slår en gnäggning och en blöt hästpuss på morgonkvisten det kan jag lova!

Av Cilla - 5 oktober 2008 12:02

fick det bli i går. Skallen på min mans fotled vilket inte var en lätt placering vare sig att sätta stencil eller tatuera på. Rosen gjorde jag på mig själv.

Av Cilla - 4 oktober 2008 15:28

I fredags så var det dags för årets frisör besök. Det var med MYCKET ledsna ögon och en lååång suck som Cilla (frisören heter samma som mig) konstaterade att det var ett tag sen sist.

-Jaha,det är så slitet att jag skulle behöva ta fram rakapparaten och raka bort rubbet.

Lite skamset fick jag väl lov att hålla med,men va fan hur ska man ha tid att springa å klippa sig var och varrannan vecka. Man har ju annat att göra.

-Hur mycket frisyr vill du ha? Vad gör du med håret när du gör det i ordning?

Plattar du det och har i produkter?, frågar Cilla smått desperat.

Que? Gör det i ordning? Man har väl keps eller hästsvans!

När hon var klar med eländet såg det ut som nån hade rakat en jak eller nått på golvet.

-Ska jag ha i nånting i håret eller ska du tillbaks till dyngstacken med en gång eller? ,säger hon uppgivet.

Jag tar en rövare och säger:

-Ha i nått du,det kan ju va trevligt när det är fredag och allt.

Och vad gör människan,häver i nått pulver i hårbotten som ser ut som myrr(insektsmedlet) och skubbar runt.Det var för volymen förstår ni. Håkan trodde att jag fått mjäll, och när jag vaknade i morse så hade jag volym vill jag lova.


Av Cilla - 2 oktober 2008 10:25

Håkans bror har nu fått ett minne för livet av mig. Tatuering nummer fyra fick han den äran att få  på sin vad. Ett spader med cerisa och rosa flammor( hans eget val) fick det bli denna gång och jag hoppas att han blev nöjd. Ikväll får det nog bli en lila ros på gubben tror jag.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards