Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Cilla - 12 januari 2011 14:03

VEM har pinkat på mammas skoteroverall?

Ja..den frågan kanske man inte hör i varje hem så ofta,eller?

Men det kan ju bero på att inte alla väljer att bo ihop med vare sig den här killen...

eller de här två djupingarna..

Kanske inte umgås dagligen med kattuslingarna Meja och Björn heller

 eller tycker det är HELT normalt att gå ikring med en tupp på axeln.. 

och slutligen inte har sex stycken sånna här skräpandes på gården..

Det enda jag vet med säkerhet är att det INTE va den här grabben ..för honom har jag inte sett på flera månader..

   

Eller nej föresten,jag kan ju,utan att skryta, säga att min näsa är sååå förfinad att jag faktiskt kan känna skillnad på hundkiss,kattkiss,hästkiss och..öööh tuppkiss..så jag VET att det var någon av de tre översta kräken faktiskt!


-Nå,vem var det nu som pinkade på skoteroverallen?

-Men mamma,säger en fjäskande Nelly (den vita tjocka bulldogen med en juckande terrier på ryggen), jag skulle ALDRIG kissa på inne. Jag lyfter ju inte ens på benet å kan inte kissa så högt upp heller. 

 Hon fortsätter lite förnärmat:

-Jag är ju faktiskt en dam,det enda jag skulle kunna sträcka mig till är ju att lägga en kabel i höförrådet eller i nån av de nymockade hästboxarna liksom...men kissa på skoteroverallen..my god..jag är väl ingen barbar heller!


-Det va han,det va han,det va han! gapar den döva,halvblinda terriern Treo och pekar på Biffen (bulldogen med frisyren).


-Du gjorde det först,din gamla tandlösa nakenråtta! morrar Biffen


-TYST! Så ni menar att två av tre hundkräk...som jag för övrigt jobbar hårt för att försörja...köper DYR hundmat åt..UTAN vete och korn i så att ni loppälsar inte ska klia er i era känsliga,sönderavlade öron och arslen....och INTE ska få njursvikt å skrumplever innan ni är 6 år av...ja inte du Treo,du är ju redan 376 år så du väl antagligen konservarad å klar redan,..förresten som du luktar så är du väl redan DÖD!  och där tar jag lite luft en sväng också..

-Ni två har alltså pinkat på min skoteroverall...VET ni hur länge det tar för en skoteroverall att torka efter tvätt i ett gistet gammalt hus utan torktumlare???? - Ska det behöva va på det här viset,VAVAVAVA???Satans otackamma kräk är va ni ä! Vrålar jag allt va jag orkar.

Nelly rycker mig i byxbenet...

-Mamma,mamma..kan du släppa ut mig? Jag måste ut och bajja!


          

Av Cilla - 12 januari 2011 11:19

Fick mina nya stövlar idag  Jo,jag vet att jag är MINST ett år efter alla andra med overknee men om det är nån tröst för alla modemedvetna "dagens outfit" bloggare så ska ni veta att när det väl kommit till Förby, så stannar det i Förby! Här slit å slängs det inte kläder och skor inte...sååå nästa årtionde det blir inne med overknees stövlar då är jag FÖRST..för att dessa fortfarande ligger och skräpar på nån kattvind    Nu vet ni det..jag älskar ju skor,precis som alla andra fruntimmer I guess,men högklackat är relativt nytt för mig. Har ju ALLTID gått i mina cowboystövlar  lööööööve cowboystövlar...

  

men högre,smalare grejer är det lite svårt att gå i. Men jag tränar..

är ju 173 så jag gillar att komma upp lite högre än andra åxå   .


Så här ser mina nya overknee ut da alltså.

men man kan ju även ha dem underknee också,å då ser de ut så här..

Vääääldigt praktiskt tycker jag när kläder och skor har flera funktioner liksom. De är gjorda i nått stretchigt, mockaliknade tyg som drar till sig hundhår också  så om jag lägger dem på storumsgolvet och drar dem ut i hallen så ..vips,har vi ett par mukluks! PÖRFEKT!

     

På tal om kläder med flera funktioner så stickade min kära mamma en mössa till Belle i födelsedagspresent....en rosa,varm och skön mössa som Belle gillade väldigt mycke.

  


Den tvättade jag i förrgår... den var tydligen i ull...det bidde ingen mössa då..det bidde en bulldogg toffel, mycket praktiskt...fast nu skulle vi behöva tre till da kanske  

  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards