Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av Cilla - 6 augusti 2008 09:55

Igår var vi på ridhusträning med Zanna. Åkte till Bergsgården i Forshaga så att hon skulle få lite träning inför torsdagen tävling på Grevagården i Skövde (springer in och nervösspyr,kommer snart.) Jag har inga nerver för tävling och nu gäller det dessutom inte min häst utan Håkans så det är ännu värre. Går det dåligt så blir det väl familjeterapi eller skilsmässa I guess. Zanna var iallafall väldigt duktig och lugn. Det var en annan häst i på banan också men det brydde hon sig inte så mycket om, däremot var det en riktig pudding i spegeln som hon var mycket intresserad av. När vi skulle åka hem så bräkte det till bakom oss i en hage och fyra getter rusade fram. Hon blev lite skärrad först men sen tog nyfikenheten över (kossehäst) och hon skulle fram och fösa på dem.


Nu ska jag fortsätta packa (läs trava runt och spy varannan timme) kläder,hatt,boots och hästgrejer..

Av Cilla - 6 augusti 2008 09:17

Efter att ha verkat Lottas hovar här om kvällen så kunde vi konstatera att hon växt ännu mer, hela familjen skulle kunna ha picnic på ryggen utan problem. Hon har till och med fått bilringar i frambensvecken! Jag fattar inte vad hon blir så fet av. Får bara mineraler och salt förutom betet och det är ju inget superbete hon går på heller.Bara hon tittar på en grästuva så går hon upp ett kilo.Det är omöjligt med att få en sadel att ligga bra. Har funderat på att ta badenbaden dynan och spännband och lägga på.

Min kompis som precis avmaskat sina hästar för att de har haft svårt att lägga på sig kom på den brillianta idèn att plantera in lite mask på Lotta. En näve bandmask kanske skulle göra jobbet. Det finns ju tydligen folk som använder sig av binnikemaskar som bantningsmetod såg jag på TVn.. URK


På tal om TV så var mammas och Nisses travhäst Jojje Avant med på Dagens Dubbel i går från Eskilstuna . På årsdebuten efter ha stått med gaffelbandskada så går den lilla grabben och vinner. GRATTIS!!!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards