Alla inlägg under november 2008

Av Cilla - 14 november 2008 18:52

Vår favorit vetrinär Marika var här ikväll och vaccinerade fölisarna. Honey hade en lindrig ögoninfektion så hon fick salva utskriven. Belle var mycket chockerad när vi inte skulle ultraljuda några ston denna gången.

-Va,ska vi inte titta på Honeys lillasyster i magen.

Av Cilla - 11 november 2008 16:50

är härmed inledd. Japp, nu har Nyström kostat på sig minsann. En ny jacka har inhandlats, eller jacka och jacka, den är ju tunn som en pyamas fastän den var dyrare än en skoter overall, men snygg är den! Å ni kan tro att Lotta blev impad när jag hade den på mig ut i stallet förut. För att inte tala om Belles dagisfröken och jag såg hur alla, och då menar jag verkligen ALLA (kassörskan och Ko Stig) på Olsäters lanthandel kastade långa avundsjuka blickar på min stiliga jacka när jag var in och köpte kaffe förut.

Av Cilla - 11 november 2008 14:54

eller sjöjungfrun kanske är mer korrekt,på Håkans arm har nu läkt och ska färgläggas så fort mitt pekfinger (som jag satte på ungsgrillen) också har läkt.

Av Cilla - 11 november 2008 14:51

Äntligen är det på plats, skruvat å klart. Håkan fixade det igår så nu ska det väl inte komma nåt regn på hästarna.

Av Cilla - 11 november 2008 11:37

Allt är så mycket lättare då. Nu är det sex månader kvar tills det(förhoppningsvis) blir varmt och grönt igen. Och tills Tari får föl..

Av Cilla - 10 november 2008 22:15

en blogg om en hyllning till djur. Jag citerar: De sänker vårt blodtryck.De tar oss ur depressioner. De får oss att älska. De får oss att skratta. De minskar smärta osv. Inte fan vet jag vilka djur hon pratade om men det var ju definitivt INTE våran höglöpande, storarslade bulldog Nelly, eller hennes två ybersugna beundrare hemma på Åsen hon syftade på iallafall. Enda sättet att sänka mitt blodtryck när Terrier Treo, stenhårt juckandes på Nellys ena framben allt medans varghybriden Tim gnällande står och frenetiskt slickar henne på ryggen, är att drämma en stekpanna i skallen på mig. Å depressioner får man nog faktiskt av att, istället för sova på nättern, tvingas ligga och lyssna på hanhunds körens ylande på övervåningen samtidigt som tik fan skäller i takt på nedervåningen. Skratta kan man ju i och för sig göra åt bulldogen eftersom man varit tvungen att köpa ett par mormors trosor, klippt hål i för svansen och dragit på henne efter som inte ens tikskydd stl XL lyckas att täcka hennes melonarsle.

Men hon som skrev det kanske menade eremitkräftor...

Av Cilla - 9 november 2008 22:39

att du inte fick frukost på sängen i morse älskling,vi glömde.... Grattis på fars dag även till min pappa Gösta. Ni får varsin tatuering,I promise... Det är mycket nu bara. Taket utanför uteboxarna som bara måste bli klart( Håkan fick tokspringa ut och skruva fast plåtarna förut eftersom det blåste smådjävlar), singel som ska skyfflas, hästar ska matas och mockas åt,Isabelle ska underhållas,folk som ska ha kaffe och till råge på allt så ska det tatueras. Om man vill ha huset fullt av halvnakna karlar så glöm krogen och nätdating.Köp en tatueringsutrustning. Karlarna står på kö för att få komma hem och klä av sig. Är man sen lite sadiskt lagd så får man utlopp för det också eftersom man rakar dem,spritar dem och sen kör en massa nålar i dem. 

I går gjorde jag en stor trible på svågern och ikväll blev det en drake, men bara linjerna eftersom den är skitstor.

Av Cilla - 6 november 2008 16:44

Är hon tillbaka? Har hon återuppstått eller är det hennes bittra söner och döttrar som har kommit för att hämnas (se inägget supermusen vs bad ass bulldog för förklaring)...

Det började i måndags kväll. Jag skulle baka födelsedags tårta till Isabelle och skulle ta fram tårtpappret. Fick fram påsen och skulle dra ut ett papper och allt som fanns kvar var konfetti. Inte ett ena som var helt. Slängde bort allt i lådan och skurade. Dagen efter lämnade Meja ett mus-tarmpaket på mattan så jag trodde i min enfald att det problemet var löst. Så idag när jag skulle ta fram värmeljusen så hade nån liten sate vart i den lådan också. Nu hade de gett sig på de tunga grejerna... Ett halvt grytunderlägg  i kork, en treliters plastpåse, ett sugrör och så slutligen ALUMINIUMET på värmeljusen. Helt säker på att de små jävlarna sitter under diskbänken och röker på samtidigt som de smider elaka planer om gruvlig hämnd.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards