Alla inlägg den 31 januari 2013

Av Cilla - 31 januari 2013 19:39

Ja, jävlar va irriterad jag blir...stog å skurade golvet  i studion förut å blev heligt förbannad. Jag har ju en fallenhet att bli det ibland (anger manegement doesn´t work).


Redan imorse så blev uppretad av att en människa låtsades bli förvånad över att jag inte ville sitta och smålprata över en kaffekopp när jag uppenbarligen vet att jag blir huggen i ryggen så fort jag vänder mig om av densamma. Nää ,dra åt helvete istället å stanna där tack.


Sen så retade jag mig på att man efter att ha jobbat i HÖGST ett år av sitt snart 30 åriga liv kan sitta å gnälla över att man är så jävla utsliten och är på väg att bli utbränd. Lev mitt liv i en vecka din jävla potatiskörv så kan vi snacka utbränd sen ska du se...eller snarare askhög kanske. Så fruktansvärt provocerande att få läsa nått sånt från nån som ALDRIG gjort ett ärligt hantag i hela sitt liv   


Sen blev jag minst lika förbannad på en annan sak...Min man har ju slitit av hälsenan som bekant och två läkare har redan erbjudit sig att sjukskriva honom i minst sex månader. Många som jag känner skulle ju jubla högt över att bli sjukskrivna så länge men när man har eget företag så funkar det ju inte riktigt. Dels för att man inte har samma inkomster och dels för att pengarna måste in liksom.  Håkan vägrade därför sjukskrivning och ville istället låna en rullstol för att kunna ta sig fram lättare i studion än med kryckorna. Ringde och kollade detta och javisst,han skulle få HYRA en rullstol. 100 spänn i veckan i ca fyra månader...inga stora pengar jag vet men ändå!!!!  Du kan skada dig men vill du inte vara en börda för samhället och fortsätta jobba så ska du betala för hjälpmedlen. Vill du å andra sidan missköta din kropp å det grövsta i sisådär 20-30 år genom att totalt ÄTA sönder dig så NO PROBLEMS...Väger du HELT plötsligt 40-50 kilo förmycke så luuuugn..det fixar de lätt genom att sy ihop din magsäck för den nätta kostnaden av 200 000 plus lite friserande (100 000 till) av överblivet skinn när fettet har runnit ner i vaderna. När allt är klart så kan du gärna äta upp dig igen åxå. Blir så jävla dretlett!! 

Sååå nu har jag varit bitter för idag..skit på er!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards