Alla inlägg den 16 mars 2011

Av Cilla - 16 mars 2011 22:15

Ibland så funderar man...det finns inge jobb säger folk. På mitt jobb( som personlig assistent) så har vi VÄLDIGT svårt att få vikarier.....har ingen aning om hur vi ska få semester i år alltså!  Vi har brevidgånger och det går för det mesta åt skogen. Folk vill inte jobba själva,de vill inte byta blöjor,de vill ha tunga lyft osv.  WTF!! Gör det du måste och bit ihop liksom!  Hur faaan är folk uppfostrade egentligen? Man måste ju försörja sig,eller hur?

Själv är man ju tvärtom tyvärr...Satt på pizzan häromdan och väntade på min sallad och pizzaägaren ringde runt till en massa "småtjejer" för att höra om de kunde jobba åt honom på kvällen...ingen kunde pga av olika ursäkter. HUR jävla nära var NYSTRÖM att erbjuda sig själv (jo..ja jobbade allt på pizzeria när jag va 16 år) att jobba på en fucking jävla pizzatelefon då da...bara för att jag är så jävla....ehh ja..snäll,kanske?  Eller så är det så man är bara är rent jävla arbetsvillig.

Fick en förfrågan från en lokal affärsidkare  i Munkfors om att göra en logga åt honom och lite annat konstnärligt  till hans nya företag. SJÄLVKLART så tänkte vi (både maken och jag) att det här gör vi ju gratis bara för att hjälpa till,medmänniskor /företagare emellan liksom(trots att vi verkligen INTE har tid med det). Han slog STENSTOPP! Absolut så skulle vi ta betalt för både material och arbetskostnad och han ville INTE att vi skulle ta i underkant. Jaha...men, fuck va svårt! Är det nått jag har svårt med så är det att värdera min tid och mitt kunnande! Jag prutar ALLTID med mig själv! Det är min stora svaghet....jag nervärderar mig själv till den milda grad och jag VET om det...tyvärr    Men jobbar gör jag ALLTID..jag ballar  inte för bortdomnade händer,knäckta ryggar,onda  nackar och annat dret..ja biter faan ihop..för fuck, pengarna måste in liksom. Men vem faan tackar en för det? INGEN! Sååå jag ska försöka lära mig....att inom kort sätta ett högre pris på min tid,mitt kunnade och framförallt min arbetsvilja och ta fucking skäligt betalt för det jag gör...det finns liksom ALLDELES för många som INTE vill göra nått och ändå ha redigt betalt  för det!  

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards