Alla inlägg under oktober 2011

Av Cilla - 2 oktober 2011 18:04

Ungspannkaka med köttfärs och trattkantareller   låter det HELT bort i stöll?

Jaja..gött är det iallafall,jag lovar och det är faktiskt inte jag som har kommit på receptet ens. 

Ungspannkaka:

2 1/2 dl mjöl

1 tsk salt

3 ägg

6 dl mjölk

Ner i långpannan, in i ugnen,225 grader i 20-25 minuter

Under tiden... gör en köttfärssås (inte för blöt)efter egen smak och stek sen en hög med trattisar. När pannkakan är klar,bred ut köttfärsen,de stekta trattisarna och strö över riven ost (stark) och in i ugnen igen tills osten smält! Gött!


Btw...när jag var ute och plockade ihop en kasse med svamp(skulle bara ta nån liter till pannkakan tänkte ja)så kunde jag ha tagit med mig en kasse till ut i skogen för att plocka äpplen till hästarna åxå. ÄRLIGT...är det inte liiiiite vidrigt att lägga ut äpplen till älgarna på "sitt" pass för att de ska komma tillbaka sen när jägarasen ska skjuta dem på älgjakten...va är det för jävla sport???  Faaan det är ju nästa lika mycket ljug å hittepå som att deras 20 åriga fru från Thailand följde med dem hem  pga kärlek liksom!!



Av Cilla - 1 oktober 2011 19:29

Vilken ser farligast ut tycker ni? Biffen bulldog på 60 kg eller Håkans gamla DC sko...

   

Rimligt vis säger ni väl Biffen hoppas ja...ifs den där skon luktar ju inte tårta direkt....men vem skulle man helst möta en mörk kväll liksom.

Frågar du räven,även kallad hönsmördar fanskapet, så säger han utan tvekan....DC skon ja lovar.


I onsdags kom nämligen herr Mickel travandes in på gården här IGEN! Biffen bulldog(60 kilo" kamphund" alltså) låg ute på gräsmattan och snarkade och sov i godan ro. Familjen hönshjärna traskade runt och åt  allt de kom över ca 10 meter från det sovande värdelösa kräket..bulldogen alltså...Håkan är inne när det blir ett jävla väsen på fjäderfäna (Biffen sover fortfarande gott),han tittar ut och får se rävrumpan smyga sig framåt. Han kastar sig ut och tar sats mot räven precis som han får tag på stortuppen Påskis stjärtfjädrar. På nått vis får Håkan av sig ena skon, kastar den och får in en fulträff rätt i revbenen på räven som chockad spottar ut en vettskrämd Påskis och drar järnet av tomten.

Påskis är aningens friserad men mår efter omständigheterna bra hälsar han..

 

Biffen vaknade tillslut...luktade på blommorna och somnade sedan om igen  


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards