Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Cilla - 29 januari 2010 19:19

Min man tycker att jag är pungfixerad....jag vet inte vad han snackar om. Bara för att man reagerar om man ser tex en tjur eller en bagge i en hage med en stor hängpung...ja menar..de SYNS ju!!  Sen att man bara med en liten touch på ballarna kan sänka en vuxen karl i flera minuter är ju också facinerande.

 Jag har hört om en man som hade så stor pung att han var tvungen att köra den i skottkärran när han hade bråck...detta var ioförsig samme man som såg en kängrun i hagfors för x antal år sen och som även mötte en 10 kg humla i skogen en dag, så det KAN möjligtvis ha varit något överdrivet kanske...men ändå!   


Jag har ju varit med på åtskilliga hästkastreringar och min vetrinär tyckte väl att jag var lite väl hårdnackad när jag satt på knä och intresserat frågade om kniptängerna ( och där flyttade alla manliga läsare över handen till skrevet och började kvida) ,skalpellerna och hela proceduren allt medans häststackarna stod nerdrogade.

  


Igår så var jag och min vännina på Coop Bergvik och handlade, i charkdisken hittade jag lammtestiklar.   Små pluttiga kulor som låg uppradade i de svarta förpackningarna...när jag tittade längre in så fann jag en som det var en pung i på 462 g!!! What the fuck! Vad är det för ett jävla lamm???? Hette han John i förnamn och Holmes i efternamn eller??  Inte ens mina hingstar på 300 kg hade sånna kulor!! Madde och jag skrattade så vi höll på att dö och jag var bara TVUNGEN att ta kort på dem. Kvinnan i charken tittade surt på oss men det gick inte att låta bli....sen börjar man ju fundera liksom..vem köper ett par ballar? Hur tillagar man dem? VAD äter man till? De var ju billiga...bara 18 spänn för ett halv kilo pung.

-Vad blir det till kvällsmat älskling?

- Ja, det är ju onsdag så det blir pungpaj!   


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards